K2 Мотор Флуш - испирање мотор


Цена:
220 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Производ за чистење на внатрешноста на моторот.

  • Лесен за употреба - само се става во моторот непосредно пред менување на маслото

  • Ги чисти наслагите од гума, карбон

  • Ја зголемува силата на моторот

  • Содржи состојки кои што го штитат моторот во текот на испирањето.

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи