К2 Млеко за кокпит 700мл. МАТ


Цена:
298 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

К2 ПОЛО ПРОТЕКТАНТ ја чисти и штити пластиката на вашиот ентериер.

  • Ја обновува изворната боја.
  • Не содржи силикон.
  • Штити од УВ зрачење.
  • Го освежува ентериерот на автомобилот оставајки долготраен пријатен мирис.
  • Мат ефект
Видео со упатство за употреба:

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи