К2 Metal Bond - Лепило за метали


Цена:
259 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Двокомпонентно лепило за лепење на метали со индустриска моќ. Отпорен е на хемикалии. Се користи дома, во индустријата и во работилници.

Упатство за употреба:

  1. Подготвување на површината: Деловите што сакате да ги лепите треба да бидат чисти. 

  2. Подготвување на смесата: Истурете идентична количина од двете компоненти. Жолтата туба има светло сива боја, а зелената туба има црна боја. Промешајте ѓи двете смеси за да постигнете единечна смеса, што има темно сива боја.

Внимание! Продуктот се стврднува за неколку минути, па затоа препорачано е да промешате онолку смеса колку што ви е доволно, за да не ви се исуши.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи