K2 Мега Мирор - лепак за ретровизори


Цена:
156 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Исклучително јак лепак за ретровизори.

  • Делува мошне брзо.

  • Поефикасен е од епоксидни и супер лепаци.

  • Трајно ги врзува деловите кои се лепат.

  • Може да се користи за спојување на железо со железо,стакло со стакло,лепење на керамика,накит и др.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи