K2 MATIC 75W-90 GL - 5 — 1 L Масло за менувачи


Цена:
649 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Синтетичко масло за менувач со НАНОТЕК технологија.

  • Поседува совршени својства против абење.

  • Го гарантира одржувањето на јак филм на подмачкувачот при големи оптеретувања и на високи и на ниски температури.

  • Ги штити сите подвижни елементи.

  • Наменето е за мануелни менувачи, диференцијали, хипоидни преносници во автомобилите, комбињата, камионите и автобусите кај кои производителот препорачал употреба на менувачко масло АПИ класа GL-5.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи