K2 LPG 50ml - адитив за коли на ТНГ


Цена:
155 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Супер концентриран додаток за автомобили на ТНГ.

  • Се додава во горивото.

  • Ги штити вентилите.

  • Редовно ја намалува потрошувачката на гориво.

  • Една апликација и еден пакет се доволни за 1500km .

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи