K2 ЛЕТАН Чистач на кожа


Вид:: Оддржувач на кожа 200мл
Цена:
312 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Препарат за чистење и одржување на природна кожа. Ефикасно ги чисти и одржува сите видови на кожа, дава мекост и го продолжува векот на кожата.

Препорачливо е на секои 6 месеци да се аплицира.

Видео со упатство за употреба: 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи