K2 LAMP PROTECT 10мл


Цена:
324 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

K2 LAMP PROTECT е долготрајна заштитна обвивка за фарови изработени од 
пластика и стакло. Спречува пожолтување и оштетување на фаровите.
Заштитува од штетните ефекти на УВ зраците. Ј
а одржува површината на светилката чиста, ја отфрла водата и го олеснува
K2 LAMP PROTECT создава тврд, 100% транспарентен заштитен слој кој трае 
1 година од датумот на примена.
Се препорачува за заштита на фаровите по реновирање, како и за нови фарови. K2 LAMP PROTECT е најдобрата заштита за ново регенерираните фарови. За регенерација на фаровите ја препорачуваме пастата K2 Lamp Doctor.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи