K2 LAMP DOCTOR PAD сунгер за полирање на фарови


Цена:
324 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

ППодлога за полирање за регенерација на пожолтени и оштетени фарови
ССе препорачува за употреба со наменски пасти за полирање на
фаровите, на пр. К2 Ламп доктор полир паста.
Како опција, за дополнителна заштита на светилката, се препорачува да се нанесе
LAMP PROTECT по полирањето.


Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи