К2 Lamp Doctor - за реставрирање фарови


Цена:
324 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

К2 Lamp Doctor 60г - паста за машинска или рачна реставрација на оштетени фарови. Многу брзо и трајно ги отстранува гребнатините, заматувањето, обојувањето и пожолтувањето на фаровите. 

Светлото изгледа како ново после користење на средството.

Се нанесува танок слој од пастата на оштетениот фар и со кружни движења се полира површината.

Видео со упатство за употреба: 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи