K2 Kuler Long Life - антифриз концентрат Г12


Цена:
324 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Модерна, универзална разладна течност, која излегува во пресрет на високите барања на употреба.

  • За сите типови ладилници.

- К2 Кулер може да се користи за сите видови на ладилници, посебно алуминиумски и може да се меша со други разладни течности на база етил глико, независно од бојата.

  • Обезбедува оптимална работна температура.

- Специјално дизајнирата формула го штити моторот во летниот период од прегревање и во зимниот период од замрзнување.

  • Технолошки напредна, најсовремена формула:

- Ги исполнува стандардите: ASTM D 3306,  ASTM D 2570, PN-C-40007, G12

  • Го продолжува работниот век на моторот.

  • Безбеден за заптивки, гумени црева и пластични делови.

  • Поседува антикоризивни својства. 

 

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи