К2 Клима Фреш 150мл


Цена:
389 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

К2 Клима Фреш е високо ефективно средство за освежување и отстранување на сите непријатни миризби од климата на вашиот автомобил.

 • Премногу лесен за употреба.
 • Целиот процес не трае повеќе од 15 минути.
 • Се користи за сите видови на клими.
 • По употреба остава пријатен мирис.
Упатство за употреба:
 1. Затворете ги сите врати и прозори на вашиот автомобил.

 2. Поставете ја јачината на вашата клима на највисоко ниво, затворен циклус, и ладен воздух.

 3. Возачкото седиште поместете го што е можно понапред, и соберете го потпирачот за грб.

 4. Протресете го производот Клима Фреш и поставете го позади возачкото седиште.

 5. Притиснете го копчето за спреј се додека не се заклучи. Испаденете од автомобилот.

 6. После 10-тина минути процесот е завршен. Исфрлете го потрошеното средство и проветрејте ја колата пред да ја возите.

 7. Поставете го циклусот на климата на отворен.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи