К2 Спреј за дезинфекција на клима


Цена:
378 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Високо-квалитетна, ефективна пена за освежување и отстранување на сите непријатни миризби од климата на вашиот автомобил.

Може да се користи на секаков вид на клими: рачни, автоматски, единечни и повеќезонски.

Лесен за употреба, и остава многу пријатен мирис.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи