K2 Glass Doctor - лепак за стакло


Цена:
1,200 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Уникатно средство кое тотално ги елиминира сите честички на воздух во пукнатините и го потполнува со специјален материјал што се совпаѓа со стаклото. Лепакот се стврднува кога ќе се изложи на сонце.

На крај, материјалот има комплетно проѕирна форма, што ја прави поправката невидлива.

Видео со упатство за употреба:

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи