K2 Expres Plus Авто-Шампон со Восок 5кг.


Цена:
767 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Исклучително ефикасен концентриран шампон кој отстранува нечистотија, остатоци од инсекти и флеки од катран.

Имајќи во предвид дека во себе содржи природен восок Карнуба од бразилско палмино дрво, шампонот и дава на бојата исклучителен сјај.

Може да се користи за сите типови на боја!

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи