К2 Двотактол Синтетски црвен 500мл.


Цена:
338 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Полусинтетичко масло за 2-тактни мотори со голема сила кои користат мешавина од гориво и масло.

Содржи синтетички растворувачи за подобро мешање со горивото.

Препорачан однос на мешање 1:50.

Ги исполнува стандардите:API: TC, JASO: FC.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи