K2 DPF 50ml - ДПФ чистач


Цена:
207 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

К2 DPF Cleaner - Чистач на ДПФ.

  • Го продолжува работниот век на ДП Филтерот.

  • Го подмачкува и штити.

  • Посебно погоден за градско возење тргни/застани каде не се постигнуваат доволно високи температури за издув.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи