K2 DOT 5.1 - Масло за кочници


Цена:
337 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Потполно синтетичка течност за кочници и квачила со највисок квалитет.

Може да се користи во многу оптеретени возила.

  • Наменета е за возила чија спецификација бара употреба на течност ДОТ5.1, ДОТ4 или ДОТ3.

  • Може да се меша со сите течности со квалитет ДОТ5.1, ДОТ4 или ДОТ3.

  • Ги исполнува стандардите ФМВСС 116, ДОТ5, ИСО 4925, САЕЈ 1703.

  • Неутрална е спрема заптивките и легурите од метал.

  • Се одликува со висока точка на вриење - над 260°C

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи