K2 DOT 4 - Масло за кочници


Цена:
285 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Потполно синтетичка течност за кочници и квачила со највисок квалитет.

Може да се користи во многу оптеретени возила.

  • Наменета е за возила чија спецификација бара употреба на течност ДОТ4 или ДОТ3.

  • Може да се меша со сите течности со квалитет ДОТ4 или ДОТ3.

  • Ги исполнува стандардите ФМВСС 116 , ДОТ4 , ИСО 4925 , САЕЈ 1173.

  • Неутрална е спрема заптивките и легурите од метал.

  • Замена на течноста се препорачува на секои две години или поминати 40.000 км.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи