K2 DOT 3 - Масло за кочници


Цена:
259 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Потполно синтетичка течност за кочници и квачила со највисок квалитет.

Може да се користи во многу оптеретени возила.

Наменета е за возила чија спецификација бара употреба на течност Р3 или ДОТ3.

Може да се меша со сите течности со квалитет Р3 или ДОТ3.

Ги исполнува стандардите ФМВСС 116 , ДОТ3 , ИСО 4925 , САЕЈ 1173.

Неутрална е спрема заптивките и легурите од метал.

Точка на вриење над  240оЦ

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи