К2 Доктор Кар Спец - адитив за масло


Цена:
299 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Добро познатиот адитив за моторно масло.

  • Ја неутрализира пената во маслото

  • го намалува абењето на моторот

  • ја враќа компресијата

  • го продолжува работниот век на моторот

  • Погоден за сите типови на мотори

  • Ја намалува потрошувачката на масло

  • Не содржи тефлон.

Користење:

Мотор: Во зависност од степенот на искористеност, користете едно кантиче од Доктор Кар Спец за 2 до 5 литри моторно масло.

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи