K2 DFA-39 - Одмрзнувач на гориво за дизел


Количина: 50мл
Цена:
120 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Одмрзнувач на гориво за дизел. Се врзува за водата на дното од резервоарот. Одмрзнува и штити од смрзнување. 

Достапно во повеќе количини: 50мл, 500мл, и 1л.

  1. Пакувањето од 50мл е доволно за 60 литри гориво.
  2. Пакувањето од 500мл е доволно за 300 литри гориво.
  3. Пакувањето од 1 литар е доволно за 600 литри гориво.
 Видео со упатство за употреба:

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи