K2 Црвен Силикон 85гр +350°C


Цена:
261 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Црвен силикон кој издржува висока температура и има широка примена во моторизацијата. Може да служи и како замена за шајмни.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи