K2 Bondix 3г - универзален супер лепак


Цена:
35 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Супер лепак за пластика, дрво, гума, кожа и керамика.

Се што е потребно е површините кои се лепат да бидат суви и чисти.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи