К2 Bondix Plus суперлепак гел - 10гр.


Цена:
207 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Еднокомпонентен лепак кој делува моментално. За неколку секунди ги лепи било кои мазни површини кои одговараат една на друга.

  • Нема потреба од мешање, загревање или притискање.

  • Не содржи растворачи.

  • Има ниска токсичност.

  • Умерен мирис и не е лесно запаллив.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи