К2 Болд 5Л Средство за Перење Гуми


Цена:
2,404 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

  • Сензационален производ за нега и изглед на гумите.
  • Содржи посебни силиконски полимери за исклучително посебен сјај.
  • Не остава флеки и обезбедува долгорочна заштита од матирање, избледување и пукање.
ВИДЕО СО УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи