К2 Bandex - Лента за репарација на издувни цевки


Цена:
259 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Самолеплива лента за заптивање на дупки во системот за издувни гасови.

  • Брзо и ефикасно ги решава проблемите и лесно се користи

  • Обезбедува професионална поправка

  • Погоден за сите видови возила

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи