K2 AUTOBAND - лента за заптивање


Цена:
169 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Самолеплива лента за поправка на гумени црева:

  • Пукнати црева на системот на ладење

  • Машини за перење алишта

  • Црева во купатило

  • Црева за греење

  • Резервоари за вода

  • Може да се лепи и на мокри црева.

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи