K2 ATF III D Масло за Автоматски Менувач 1л


Цена:
449 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

ATF III D е модерно масло дизајнирано за автоматски менувачи и серво волани во кој се бара квалитет на DEXRON III D или II D. Уникатната формула е развиена со користење на најновата технологија NANOTECH. Специјално избраните основни масла обезбедуваат максимална заштита во менувачот во сите услови на работа, за да обезбедат продолжен век на траење, благо менување и минимизирање на ризикот од истекување.

Ги исполнува барањата од подолу:

GM DEXRON III, MB 236.1, ZF TE-ML 09, 14, M2C 166 H, MERCON, ALLISON C-4, CAT TO-2.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи