K2 ARLO освежувач на воздух


Цена:
168 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Безгрижен и смешен слон на K2 ARLO ве кани на неочекувано патување 
полно со пријатни мириси и насмевка. Освежувачот содржи два елементи на штипки кои ги ставате на
вентилациона решетка. Можете да инсталирате на кој било начин.
Достапни се главата и грбот на слоновите. Каде ќе ја ставите главата или грбот на слоновите, тоа зависи од вашата креативност. дводелен освежувач на воздух од полимер со штипки за вградување
на вентилациона решетка; 6 мешан состав на мириси и бои; не валкајте ги рацете, безбеден за секаква пластика и кожа. Слоновите на К2 Арло се подготвени за возење. Земете K2 ARLO
на пат и вашето патување ќе биде попријатно

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи