K2 Alaska - Средство за Одмрзнување


Цена:
285 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Ефикасно го одмрзнува стаклото и спречува повторно формирање на мраз.

  • Безбедно за гумени делови
  • Ефикасен до -60°C
  • Пакување од 770мл

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи