K2 Abra Паста за Миење Раце - Професионал


Цена:
220 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Високо ефективна паста за чистење раце.

  • Ги отстранува дури и најмрсните флеки со едно перење.
  • Ги чисти и штити најосетливите раце.
  • Дерматолошки тестирана.
  • Има моќ да се разградува при што заштитува од блокирање на одводот.
Видео:

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи