K2 САМОСТАРТ 400мл


Цена:
350 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

K2 SAMOSTART - ефективен стартер на моторот - работи во секое време, 
дури и на температури до -54 ° C. Тестирано во сибирска клима.
Содржи специјални лубриканти кои го штитат моторот при критично време на палење.
Се препорачува за сите типови мотори.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи