K2 Контакт Спреј


Цена:
371 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

  • Ја отстранува прашината, калта и маснотијата.
  • Обезбедува правилен проток на струја во колото.
  • Спречува оксидација на контактите.
  • Го подобрува протокот на струја и штити од влага.
  • Не остава трагови брзо испарува.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи