K2 ВУЛКАН 500мл. Одвртувач


Цена:
312 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Благодарение на специјалниот рецепт, совршено ги пробива и ги ослободува
дури и најкорозираните и најпечените завртки и навртки.
Обезбедува долготрајна заштита од корозија и идеално подмачкување
и при високи и ниски температурни вредности. Не вклучува силикон;
безбедно за ламбда сонди.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи