K2 ВАПРОН СЕТ за полирање фарови


Цена:
3,999 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

K2 Vapron Pro е професионален сет за реставрација на фарови на автомобили од 
пластика.
Ги отстранува сите гребнатинки, обезбојувања и душеци.
Комплетот овозможува извршување на најефикасна и издржлива регенерација.
Благодарение на обновувањето на оригиналниот поликарбонат слој, фаровите добиваат
беспрекорен изглед. Само за професионална употреба.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи