JP MOTO YTZ7-BS


Цена:
1,699 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 6 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 85 A(EN)
Поларитет: десно +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 113x70x105
Тежина: 1550 g
AGM батерија без одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи