JP MOTO YTZ10S (MF)


Цена:
2,699 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
Потрошено

Опис

Капацитет: 8,6 Ah
Волти: 12 V
Почетна моќност: 130 A(EN)
Поларитет: лево+
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 150x87x95
Тежина: 2900гр
AGM батерија без одржување
Високи перформанси

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи