JP MOTO - YTX9-BS


Цена:
1,999 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 8 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 120 A(EN)
Поларитет: лево +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 150x87x105
Тежина: 2200гр
AGM батерија без одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи