JP MOTO - YTX7A-BS


Цена:
1,599 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 6 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 90 A(EN)
Поларитет: лево +
Апликации:
Гаранција:6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 150x87x93
Тежина: 1810 g
AGM батерија без одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи