JP MOTO - YTX20L-BS


Цена:
3,999 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 18 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 270 A(EN)
Поларитет: десно +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 175x87x155
Тежина: 4750 g
AGM батерија без одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи