JP MOTO - YTX16-BS


Цена:
3,499 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 14 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 230 A(EN)
Поларитет: лево+
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 150x87x161
Тежина: 3920 g
AGM батерија без одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи