JP MOTO - YTX12A-BS


Цена:
2,299 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 9,5 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 140 A(EN)
Поларитет: лево+
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 150x87x105
Тежина: 2330 g
AGM батерија без одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи