JP MOTO - YT7B-BS


Цена:
1,699 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 6,5 Ah
Волти: 12 V
Почетна моќност: 70 A(EN)
Поларитет: лево+
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 150x65x93
Тежина: 1650 g
AGM батерија без одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи