JP MOTO - YT14B-BS (MF)


Цена:
3,399 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 12 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 140 A(EN)
Поларитет: лево+
Апликации:
Гаранција:6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 150x70x145
Тежина: 3750 g
AGM батерија без одржување
Високи перформанси

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи