JP MOTO - YT12B-BS


Цена:
2,699 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 10 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 125 A(EN)
Поларитет: лево+
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 150x69x130
Тежина: 2450 g
AGM батерија без одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи