JP MOTO - YB9-B


Цена:
1,899 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 9 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 100 A(EN)
Поларитет: лево +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 135x75x139
Тежина: 2280 g
Акумулатор за киселина со одржување
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи