JP MOTO - YB7L-B2


Цена:
1,799 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 8 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 90 A(EN)
Поларитет: десно +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 135x75x133
Тежина: 1920 g
Акумулатор за киселина со одржување
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи