JP MOTO - YB7C-A


Цена:
1,799 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 8 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 90 A(EN)
Поларитет: десно +
Апликации:
Гаранција:5 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 130x90x114
Тежина: 1730 g
Акумулатор за киселина со одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи