JP MOTO - YB5L-B


Цена:
1,249 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 5 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 60 A(EN)
Поларитет: десно +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 120x60x130
Тежина: 1480 g
Акумулатор за киселина со одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи